Sorry, nothing in cart.

Őszi hangulat a lakásban

Őszi hangulat a lakásban

Az otthon melegét különféle praktikákkal, lakberendezési fortélyokkal is elérhetjük – a hagyományos fűtési módszereken túl -, mellyel meghitt, bekuckózós hangulatot teremthetünk a hűvös és egyre sötétedő őszi estéken.

Mutatunk néhány tippet, mellyel te is feldobhatod lakásod:

Játsszunk a fényekkel!

Válasszunk meleg színhőmérsékletű izzókat, és szűrt fényű, helyi világítást. A kislámpák mellett elővehetjük a mécseseket, lámpásokat , színes gömbizzókat is!

Bárhol mutatós lehet, ha egy gyertyákból és termésekből álló kompozíciót rendezünk össze például egy natúr falapra vagy tálra!

Színes lakástextilekkel sokat tudunk változtatni a szobán. Használjuk az őszi avar árnyalatait, a földszíneket, a burgundit, lilát, narancssárgát, mustársárgát, izzó vöröset! Így akár a fehér bútorokkal berendezett nappali vagy hálószoba is könnyen áthangolható.

A kandalló az egyik leglátványosabb hangulatelem, hiszen az élő tűz ropogása mindenkit elvarázsol. A közelében elhelyezett fahasábok fokozzák a hatást, de ha szeretjük, faburkolatot is rakhatunk a falra, ettől minden helyiség igazán kuckós lesz!